Szűrés

A(z) orvosdiagnosztikai eszközök kulcsszót tartalmazó cikkek

Újabb támogatás a szívbetegségek felismerésére

2019. május 21. -

A Pfizer és a Magyar Kardiológusok Társasága szív- és érrendszeri betegségek visszaszorítását támogató pályázata idén is nagy sikert aratott. A nyertes kardiológiai szakrendelések és szakambulanciák összesen 100 db mobil EKG készülékkel és 25 db táblagéppel bővíthetik eszközparkjukat, és végezhetnek így még hatékonyabb munkát a szívritmuszavarok időben történő felismerése terén. 

Tovább

A WIWE promóciós kampánnyal csatlakozik a globális „Szívritmus Hete” kezdeményezéshez

2018. június 7. -

A világméretű kampánysorozat a szívritmuszavarok korai felismerésére helyezi a hangsúlyt. Minden harmadik ember szív- és érrendszeri beteg - ám az egyre inkább elérhető közelségbe kerülő korai felismeréssel ez a szám jelentősen csökkenthető lenne.

Tovább

Magyar találmány debütál sikerrel az MWC-n

2016. február 22. -

A hirtelen szívmegállás és a stroke kockázatát előrejelző magyar fejlesztésű orvostechnikai eszköz, a WIWE először a MWC-n mutatkozik be a nemzetközi szakmai közönségnek.

Tovább

A vérünket vizsgálja a Project Ara új modulja

2014. november 10. -

A Project Ara keretében megjelenő okostelefonok a legmerészebb felhasználói igényeket is kielégíthetik. Ezt jelzi többek között a nemrég leleplezett, pulzoximétert tartalmazó modul is, amelynek beépítésével egy csapásra orvosi segédeszközként használhatjuk a cserélhető elemekből felépülő készülékeket.

Tovább