Szűrés

A(z) távvezérlés kulcsszót tartalmazó cikkek

Árnyékolók okosotthon funkciókkal – hogyan tegyük vezérelhetővé otthoni redőnyeinket?

2021. február 17. -

2021-re az IoT technológiai vívmányok beszivárogtak mindennapjainkba, az okos háztartási kiegészítők ugyanúgy részei az életünknek, mint például az okostelefon és hozzá hasonlóan ma már a funkcionalitás mellett a kényelmi szempontok is meghatározóak a kiválasztás során.

Tovább

Az ABB-free@home-mal egyszerűbb otthonunk automatizálása

2014. augusztus 15. -

Az ABB-free@home technológiával egyre több ember számára válik elérhetővé az intelligens otthonfelügyelet. A világítás és hőmérséklet ellenőrzésének, a redőny vezérlésének és a biztonság intelligens eszközökkel vagy számítógéppel való felügyeletének könnyen telepíthető, egyszerű kezelőfelülete sok háztartás számára teszi valósággá az otthon-automatizálást, és üzleti lehetőséget nyújt sok új telepítő részére. 

Tovább

Munkából is irányítható a Samsung mosógépe

2014. április 18. -

A Samsung hazánkban is bemutatta okostelefonnal is vezérelhető WW9000 Eco Bubble mosógépét, amelyet a munkahelyünkről is beprogramozhatunk és elindíthatunk. A Samsung Smart Forumon kiállított készülék a technológiai újítások mellett egy letisztult formavilágot is képvisel.

Tovább

Bárhonnan hozzáférhetünk PC-nkhez a Microsoft új alkalmazásával

2013. október 21. -

iOS és Android platformon is elérhető a Microsoft új, Remote Desktop nevű alkalmazása, mely nevéhez hűen lehetőséget nyújt számítógépünk és a rajta tárolt tartalmaink távoli elérésére.

Tovább