Szűrés

A(z) tűzfal kulcsszót tartalmazó cikkek

A Zyxel bemutatta új, kis- és középvállalkozások számára kifejlesztett VPN tűzfal portfolióját

2017. május 18. -

A tajvani Zyxel bemutatta a kis- és középvállalkozások részére kifejlesztett új USG2200-VPN prémium VPN tűzfal portfolióját. Az eszköz a cégek növekvő igényeivel összhangban a különböző helyeken és eszközökön dolgozó munkavállalókat egyetlen központi felületen kezeli, jelentősen csökkentve ezzel a biztonsági kockázatokat.

Tovább

Új, teljesen integrált következő generációs tűzfalmegoldásokat mutatott be a Cisco

2016. március 30. -

A Cisco új fejlesztéseket jelentett be következő generációs tűzfal (Next-Generation Firewall, NGFW) megoldásaihoz. A vállalat első, teljesen integrált, fenyegetés-központú Cisco Firepower Next-Generation Firewall (NGFW) megoldásai a vállalatok biztonsági kockázatainak kezelésére és csökkentésére fókuszálnak.

Kulcsszavak: biztonság, tűzfal, Cisco
Tovább

SonicWALL TZ vezeték nélküli tűzfal termékcsaládot mutatott be a Dell

2015. augusztus 26. -

A Dell bejelentette a Dell SonicWALL TZ vezeték nélküli tűzfal termékcsaládját. A vállalat vezeték nélküli hálózatbiztonsági megoldásai a nagy teljesítményű 802.11ac vezeték nélküli technológiát ötvözik az új generációs vezeték nélküli TZ sorozatba tartozó tűzfalakkal.

Kulcsszavak: security, tűzfal, Dell
Tovább

Egységesített fenyegetés elleni védelemmel ellátott tűzfalak a ZyXEL-től

2015. április 24. -

A növekvő hálózati fenyegetettség és a biztonsági rések kivédésére a tajvani ZyXEL Egységesített Fenyegetés elleni Védelemmel (Unified Threat Management - UTM) ellátott tűzfalakat dobott piacra. Az üzleti adatok védelme kulcskérdésé vált, az eszközök erre a problémára kínálnak megoldást.

Tovább