Nem kapnak GDR2 frissítést az ausztrál HTC 8X tulajdonosok

Farkas Norman - 2013. szeptember 9.

Az ausztrál Vodafone közleménye szerint HTC 8X-et használó ügyfelei nem kapnak Windows Phone GDR2 frissítést, hanem egy kicsit később ugyan, de készülékük rendszere a jelenlegi verzióról egyből GDR3-ra frissül.

Világszerte elindult a Windows Phone GDR2 frissítés terjesztése a HTC 8X, vagy más néven Windows Phone 8X by HTC készülékekre, ám az ausztrál Vodafone ügyfeleit nem érinti a dolog. Nem kell nyomban a szolgáltató mulasztására és zsarnoki magatartására gondolnunk, ugyanis az elmaradó frissítésért cserébe az érintett okostelefonok a GDR2 kihagyásával, közvetlenül GDR3 rendszerverzióra frissülnek, amint az elérhető lesz. Üröm az örömben, hogy egyelőre nincs információ a GDR3 várható érkezésének időpontjáról.

A Windows Phone GDR3 elméletileg a 6 hüvelykes Full HD kijelzővel megáldott Nokia Lumia 1520 phablet fedélzetén debütál, mely egy New York-i sajtóeseményen mutatkozhat be a közeljövőben.

Te jónak tartod a Vodafone Ausztrália döntését, vagy inkább azt díjazod, ha a készüléked időről időre megkap minden frissítést?

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza