PC-kel, tabletekkel és szolgáltatásokkal újít a HP

Kütyü Magazin - 2013. szeptember 24.

A HP számos újdonsággal örvendeztette meg felhasználóit: személyi számítógépekkel, táblagépekkel és szolgáltatásokkal is újította portfólióját. Az egyik nagy újdonság az első Leap Motion technológiával ellátott notebook.

Innováció 

Az első ventilátor nélküli, leválasztható, negyedik generációs Intel processzorral működő HP Spectre13 x2 notebook és táblagép egyben. Kiemelkedő számítástechnikai teljesítményével, Beats Audio -val, 1,080 HD kijelzőjével, letisztult vonalvezetésével rugalmas eszköz, így nem kell kompromisszumot kötni a hordozhatóság és teljesítmény terén. 

A HP Control Zone az első Windows 8-ra optimalizált érintőképernyőt nem igénylő tapipad.

A külön kiadású HP ENVY17 a világ első Leap Motion technológiával integrált notebookja, mely mértani pontossággal érzékeli az ujjak és a kéz mozgását, ezért egyszerű vele a navigálás. 44 cm (17.3-inch) átmérőjű full HD képernyője pontos és éles,  az Intel processzorral és az NVIDIA-nak köszönhetően pedig gyors notebook.

HP Envy 17

A múlt héten bemutatott sokféle divatos színben kapható HP Chromebook 14 az első Chromebook, amely negyedik generációs Intel processzorral működik.

Új generációs portfólió

A HP személyi számítógépből táblagéppé alakítható legújabb termékei strapabíró, mágneses csuklópánttal, két külön akkumulátorral, erős processzorral, színes külsővel lépnek a piacra.

Az átütő teljesítményű HP Spectre13 Ultrabook megkapóan vékony, összesen 1474 gr, full HD érintőképernyője 33.7cm (13.3-inch) és negyedik generációs Intel Core i5 processzorral ellátott. Az akkumulátor élettartama maximálisan kilenc óra.

HP Spectre 13

A csillogó fekete színben kapható, 29.4cm (11.6-inch) átmérőjű képernyőjű Pavilion11 x2 szintén Beats Audio-val és két full HD webkamerával felszerelt. 

HP Pavilion 11

Bővülő táblagép portfólió

A csillogó ezüstszínű, kompakt androidos Slate7 Plus kétkamerás táblagépét az NVIDIA és a 17.7cm (7-inch) HD kijelző teszi élménnyé.

Ha a teljesítmény és a dizájn fontos szempontok, a HP Slate8 Pro a megfelelő választás. Négymagos NVIDIA Tegra 4 processzorával, 4.3 képarányával, nagy teljesítményű 20.3cm (8-inch) kijelzőjével fantasztikus vizuális élményt nyújt. A tartalom előállítást és menedzselést a Kingsoft Office, a HP File Manager, a HP ePrint, a Skype, a HP Connected Music és a HP Connected Photo támogatja.

A HP Omni10 táblagép masszív teljesítményre képes Intel Atom Z3000 processzorával és Windows 8.1 operációs rendszerével akár munkáról, akár szórakozásról van szó. A Microsoft Windows Office 2013 rendszerű tableten egyszerre több alkalmazást nézhet és használhat párhuzamosan a felhasználó, így a leggyorsabb munkatempó is tartható vele. 

Szoftverek és szolgáltatások

Ismert probléma a digitális tartalmak elérése, használata különböző eszközökön: személyi számítógépeken, táblagépeken és mobiltelefonokon. Ezt pluszban nehezíti a különböző operációs rendszerek használata a különböző gépeken. A HP Connected alkalmazással áthidalható a probléma, mert rendszerezi a digitális tartalmakat: a fotókat, zenéket és jövő évtől már a dokumentumokat is.

A Snapfish által fejlesztett HP Connected Photo segítségével bárhonnan elérhetők a fényképek, közvetlenül az alkalmazásból lehet nyomtatni, képeslapot, meghívót készíteni, vagy művészi deco nyomatokat és teljes síkban kihajtható fotókönyveket gyártani a Snapfishen.  

A HP Connected Music használatával bárhonnan meghallgathatjuk a kedvenc számainkat, az egyes számítógépeken és táblagépeken elérhető Beats Audio pedig a gazdag hangzást segíti. 

Elérhetőség

A HP nemzetközileg bemutatott termékeiből a Spectre13 x2 lesz egyelőre elérhető Magyarországon, ami októbertől kerül a boltok polcaira.

 

 

Vissza