Készül az aranyba burkolt Samsung Galaxy S4

Farkas Norman - 2013. szeptember 25.

A dél-koreai gyártó szaúd-arábiai részlege megerősítette, hogy készülőben van a Galaxy S4 arany köntösbe öltöztetett kiadása. Az Apple által indított aranymobil-láz nem csak a Samsungot, hanem a HTC-t is megfertőzte, hiszen már megjelent a One luxus kiadása, ami néhány kiszivárgott fotó szerint hamarosan kistestvért is kaphat.

Az alábbi képet a Samsung szaúd-arábiai részlege osztotta meg a Twitteren. Amennyiben a fotót nem csak poénból tették közzé, biztosak lehetünk benne, hogy készül az arany burkolattal szerelt Galaxy S4 Gold Edition. Egyelőre rejtély, hogy a luxus készülék megjelenik-e a nemzetközi piacon, vagy csak bizonyos régiókban lesz elérhető.

 

 

Anno az Apple indította útjára az aranymobil-lázt a nemesfémbe csomagolt iPhone mobilokkal, s azóta nem csak a Samsungot, hanem a HTC-t is elérte a „kór”. Ezt bizonyítja, hogy már korábban felbukkant a One arany köntösbe bújtatott kiadása, most pedig a prémium One Miniről szivárgott ki egy csokornyi fotó. A GSM Arena infói szerint az alábbi képeken pózoló aranymobilt nem a HTC, hanem egy külsős ötvös vállalat műhelyében készítették. Az sajnos rejtély, hogy mikor, mely régiókban és milyen árcédulával kerül forgalomba a One Mini Gold.

 

 

Érdekesség, hogy miközben az arannyal felturbózott HTC modellekről szóló hírek repdesnek a világban, arról is lehet hallani, hogy a tajvaniaknak gondjai vannak a One Mini gyártásával, egész pontosan nem áll rendelkezésére elegendő burkolati elem a szállítások megkezdéséhez. Kíváncsian várjuk, hogy a milyen mértékben jutnak kifejezésre a gyártási nehézségek a vállalat következő negyedéves gazdasági eredményeiben.

 

 

 

[Forrás: Unwired View, GSM Arena]

Vissza