Készül a csúcskategóriás Galaxy F sorozat

Farkas Norman - 2013. szeptember 25.

A friss infók szerint a Samsung egy új, felsőkategóriás okostelefonokat magába foglaló termékvonallal fog előrukkolni a közeljövőben. A várakozások szerint a Galaxy F sorozat tagjai mind tudás, mind pedig anyagminőség tekintetében felülmúlják majd a Galaxy S sorozat képviselőit.

A Samsung valószínűleg nem engedte el a füle mellett a Galaxy S sorozatú csúcsmodellekkel kapcsolatos kritikákat, vagy maga is tisztában van azzal, hogy ütősebb prémium készülékeket is letehetett volna az asztalra. Erre utal legalábbis, hogy a gyártó elő szeretne rukkolni egy új, kifejezetten a felsőkategória élére pozícionált modelleket magába foglaló termékvonallal, Galaxy F néven.

A legfrissebb hírek szerint 2014-ben jelennek meg az első Galaxy F sorozatú készülékek, melyek nem csak tudás, hanem anyaghasználat frontján is túlmutatnak a Galaxy S széria tagjain. Az újdonságok valószínűleg borsos árcédulával kerülnek fel az üzletek polcaira, de cserébe nem lesz kérdéses, hogy a konkurens csúcsmobilok egyenrangú ellenfeleiként tekinthetünk majd rájuk. Ez ugyanis nem igazán mondható el az amúgy is túlnépesedett Galaxy S sorozat legutóbbi tagjairól: a plasztikba öltöztetett Galaxy S4 például az unibody alumínium házas HTC One kihívója, arról nem is beszélve, hogy ugyanez a modell még a nemrég bemutatott, s több területen is fejlettebb Sony Xperia Z1, illetve LG G2 telefonoknak is riválist kellene, hogy jelentsen.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza