A Nexus 8 pózol a KitKat promó oldalán? – frissítve

Czipperer Dia - 2013. november 5.

A Google a KitKat megjelenésével frissítette promóciós Android oldalát, ahol egy érdekes táblagép képe tűnik fel, amely nem hasonlít az eddig megjelent Nexus modellekre.

A Google Android oldalán az „Apps and Entertainment” fül alatt látható egy hölgy, aki éppen egy táblagépet nyomkod, amelyen a legújabb KitKat operációs rendszer fut. Igen ám, csak milyen táblagépet is látunk a képen?

A furcsaság először a Verge fórumon bukkant fel, Britoid vette észre, aki szerint a modell túl kicsi a Nexus 7-hez képest. Aki valamennyire is ismeri az eddig kiadott Nexus táblagépeket, azoknak szintén feltűnhet, hogy a képen látható modell valamennyire eltér az addig megjelent készülékektől: kisebb kerettel és mérettel rendelkezik (nagyjából 8 hüvelyk).

Elképzelhető, hogy a még kiadatlan Nexus 8 pózol a képen KitKat rendszerrel a fedélzetén? Nem ez lenne az első alkalom, hogy a Google közelgő terméket jelentet meg promóciós anyagán, hiszen pont a KitKat promóciós videóján találkozhattunk hasonlóval. Akkor a Nexus 5 tűnt fel a videóban, ám, amikor a nézők kiszúrták a készüléket, eltávolították a videót.

 

 

Frissítés: A képet azóta már lecserélték, ahogy korábban az említett videóból is eltávolították a Nexus 5 modellt.

 

 

Forrás: Mashable.com

Vissza