Kétkártyás Moto G az FCC oldalán

Farkas Norman - 2013. november 21.

Az amerikai FCC oldala árulta el, hogy a Motorola nemrégiben leleplezett belépőszintű mobilja, a Moto G dual SIM-es változatban is meg fog jelenni a piacon. Így még népesebb felhasználói tábor érdeklődését keltheti fel a készülék, s ez nagyon jó hatással lehet a Google kezében lévő gyártó bevételeire.

November 13-án mutatkozott be a Motorola pénztárcabarát üdvöskéje, mely 4,5 colos, 1280 x 720 pixel felbontású HD kijelzőt, négymagos Snapdragon 400 processzort, 5 megapixeles kamerát és friss Android rendszert kínál mindössze 179 euróért.

Az első körben Európában és Brazíliában piacra dobott Moto G hamarosan – talán néhány héten belül –kétkártyás változatban is elérhető lesz, legalábbis az FCC oldalán megjelent adatlap erre utal. A dual SIM-es Moto G technikai felszereltsége nagyjából megegyezik az egykártyás kiadáséval, azaz a fent említett hardverelemek mellett 1GB RAM-mal, 8GB tárhellyel és cserélhető színes hátlapokkal érkezik, operációs rendszere pedig januárban frissül a vadonatúj Android 4.4 KitKatre.

 

 

 

[Forrás: Unwired View]

Vissza