Bemutatkozott a kétkártyás Galaxy Grand 2

Farkas Norman - 2013. november 25.

A Samsung hivatalosan leleplezte új okostelefonját, mely két SIM foglalattal, 5,25 hüvelykes HD kijelzővel, a Galaxy Note 3-ra emlékeztető dizájnnal és bőrbevonatú hátlappal próbálja elcsavarni a vásárlók fejét.

A dél-koreai gyártó egy új kétkártyás mobillal rukkolt elő, ami nem más, mint a cirka egy éve bemutatott Galaxy Grand utódja. A nemes egyszerűséggel Galaxy Grand 2 névre keresztelt újdonság Android 4.3 Jelly Bean operációs rendszerrel és „samsungos” alkalmazások (pl. ChatON, S Translator, S Health, Samsung Hub, S Travel stb.) hadával a fedélzetén landol a piacon.

 

 

A Grand 2 szupergyors működéséről egy 1,2GHz-es négymagos (valószínűleg Snapdragon 200) processzor gondoskodik, amit 1,5GB RAM, 8GB, microSD kártyával bővíthető belső tárhely, valamint 2600mAh kapacitású akkumulátor tesz teljessé. Az 5,25 hüvelykes, 1280 x 720 pixel felbontású kijelzővel és a Galaxy Note 3-éhoz hasonló, bőrbevonatú hátlappal szerelt mobil a képalkotás terén sem gyenge: elöl egy 1,9 megapixeles, hátul pedig egy 8 megapixeles, LED vakuval segített kamerát találunk rajta. A HSPA+ adatátvitelt támogató kütyü érdekessége, hogy két hálózat egyidejű kezelésére is képes.

Egyelőre sajnos nem tudni, hogy a rózsaszín, fehér és fekete színekben megjelenő Galaxy Grand 2 pontosan mikor, mely régiókban is milyen árcédulával lesz elérhető. Az eddigi infók szerint Kína azon országok egyike, ahol először vásárolhatják majd meg a készüléket.

 


 

[Forrás: Unwired View]

Vissza