4.3 Jelly Bean frissítést kapott az Xperia Z1 és Z Ultra

Czipperer Dia - 2013. december 16.

Igaz, már a KitKat kezdte meg hódító útját az Androidok sorában, még akad néhány modell, amely a 4.3 Jelly Bean frissítést várja. Most két Sony modell kapott új verziót fedélzetére.

A Sony korábbi ígéretéhez híven ma bejelentette, és blogjában is ír arról, hogy Xperia Z1 és Z Ultra készüléke megkapta a 4.3 Jelly Bean frissítést. Ez azt jelenti, hogy számos újdonság és néhány extra is érkezik. Többek között a Smart Social Camera az Xperia Ultra készülékeken is debütál, amely a Z1-es modellen már elérhető.

Számos alkalmazás új frissült: a Messaging, MyXperia, Smart Connect, Small apps, TrackID és a Sony Select is. A Sony médiaalkalmazásai, a WALKMAN, Album és Movies pedig Sony Entertainment Network felhőszolgáltatás integrációt kaptak.

A Sony ígéretet tett egy érdekes, új funkcióra, az „Xperia Themes” -re, amely személyre szabható felhasználó felületet kínál a felhasználóknak.  Erről még egyelőre többet nem árultak el, ám azt mondták, hamarosan beszámolnak a részletekről.

A vállalat azt mondta, hogy az elérhetőség piactól és szállítótól függően változhat. A jövőben a többi Xperia készülék is hamarosan megkapja a frissített verziót, és hamarosan a 4.4 KitKat frissítések előtt is megnyílik az út.

 

 

Forrás: TheNextWeb.com

Vissza