Galaxy S5 – márciusban?

Farkas Norman - 2014. január 17.

A legfrissebb hírek szerint nem a februári Mobile World Congress során, hanem a Samsung márciusi Unpacked eseményén mutatkozik be a Galaxy S sorozat következő tagja.

Bár a Galaxy S5-ről már rengeteg infó került napvilágra, azok nagy része csak spekuláció, hiszen nem áll mögötte hivatalos megerősítés. Sokak szerint a készülék meghajtásáról a Qualcomm legújabb négymagos, 64 bites nagyágyúja, a Snapdragon 805 SoC gondoskodik majd, amit 2560 x 1440 képpont megjelenítésére alkalmas AMOLED kijelző, ütős kamera és fém burkolat egészít ki.

Ami a jövevény bemutatóját illeti, eddig az MWC 2014-re lőtték be a pletykák forrásai, de a legfrissebb hírek szerint erről szó sincs, ugyanis a Samsung a márciusban, New Yorkban és Londonban megrendezésre kerülő Unpacked eseményeken fogja lerántani róla a leplet. Tehát még viszonylag sokat kell várnunk az új zászlóshajóra, de nem kell búsulni, hiszen az elkövetkezendő hetekben valószínűleg még több információ fog kiszivárogni a tudáslistájáról, ami biztos feltüzeli egy kicsit a rajongókat és új lökést ad a készülék körüli hype-nak is.

Ettől függetlenül a Samsung természetesen készül néhány újdonsággal a Mobile World Congressre, a hírek szerint például ott fog bemutatkozni a várva várt Tizen OS rendszerű okostelefon is.

 

 

[Forrás: G4Games]

Vissza