Élőfotókon a Sony új csúcsmobilja

Farkas Norman - 2014. január 20.

Lencsevégre kapták a japán gyártó új nagyágyúját. Az Xperia Z1 új dizájnt hirdető utódjáról van szó, amely a D6503 modellszámot viseli.

iRimas, az XDA Developers fórum egyik tagja tette közzé az alábbi képeket, melyeken állítólag a Sony következő zászlóshajója pózol. Az Xperia Z1 utódjának ígérkező, D6503 modellszámot magán viselő készülékről az Xperia ZL dizájnelemei köszönnek vissza, tehát már messziről látható rajta, hogy a japán gyártó műhelyében készült.

A lencsevégre kapott példányon az Android 4.3 Jelly Bean operációs rendszer és a Sony továbbfejlesztett, de véglegesnek még nem mondható, kissé labilis kezelőfelülete teljesít szolgálatot. Előlapján egy 5,2 hüvelykes kijelző feszít, melyet rendkívül vékony keret határol. A készüléket megfordítva egy 20,7 megapixeles, optikai képstabilizátorral felvértezett kamerával találjuk szemben magunkat, mely állítólag a gyártó legütősebb kompakt képalkotó egysége. A készülékház bal oldalába építették a SIM foglalatot, jobb szélen pedig a microSD kártya helyét, pontosabban annak ajtaját látjuk. Érdekesség, hogy a telefonhangszóró rácsa mögé építették az értesítő LED-et, amely így eszeveszettül jól néz ki.

Az újdonság várhatóan a februári Mobile World Congress során debütál, s ami a nevét illeti, valószínűleg Xperia Z2-nek hívják majd.

 


 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza