Samsung Unpacked esemény február 24-én – Galaxy S5 nélkül?

Farkas Norman - 2014. február 5.

A dél-koreai óriás kiküldte a következő Unpacked eseményre szóló sajtómeghívókat. A Mobile World Congress első napjára eső rendezvényen valószínűleg néhány androidos Lite és Neo modell, valamint Tizen OS és Windows Phone alapú készülék fog bemutatkozni, a Galaxy S5-re pedig tovább kell várnunk.

Február 24-én, avagy a Barcelonában megrendezésre kerülő Mobile World Congress szakkiállítás első napján lesz a Samsung idei, 5. Unpacked eseménysorozatának első epizódja. Bármennyire is izgalmasan hangzik a dolog, a rendezvényen az eddigi infók szerint nem a várva várt Galaxy S5 fog a nagyközönség elé tárulni, a cég 2014-es zászlóshajója minden bizonnyal csak néhány hónap múlva mutatkozik majd be.

De ha nem a Galaxy S5, akkor mi lesz az Unpacked 5 középpontjában? Nos, a pletykák szerint az első Tizen OS köré épülő készülékek (okostelefonok és talán egy tablet is), egy Windows Phone rendszerű mobil, valamint egy sor Lite vagy Neo jelzésű táblagép kerülhet terítékre. Mivel semmilyen hivatalos forrásból származó infó nincs e mögött, egyelőre csak spekulációként kezelhetjük.

 

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza