Felbukkant a Galaxy Grand Neo a Samsung oldalán

Czipperer Dia - 2014. január 28.

Már többször lehetett hallani a lehetséges Samsung üdvöskéről, a Galaxy Grand Neo okostelefonról, amely úgy tűnik, valóban létezik, ugyanis a Samsung kereskedelmi weboldalán felbukkant a készülék.

Az új Samsung mobil, a Grand Neo a Galaxy család új tagjaként akár már az MWC-n is bemutatkozhat februárban, hiszen már a Samsung kereskedelmi oldalán is feltűnt. Egyelőre azonban nem tudni, milyen piacokra szánja a gyártó a készüléket, ám a specifikációkat közzétették az oldalon.

A tulajdonságait elnézve, nem a legjobb képességekkel megáldott Samsung készülékről van szó, így nem a Neo személyében avat új zászlóshajót a dél-koreai techóriás. A Grand Neot 5,01 hüvelykes 800 x 480-as felbontású WVGA kijelzővel szerelték fel, meghajtásáról pedig egy 1,2 GHz órajelű négymagos processzor gondoskodik. Fedélzetén Android 4.3 Jelly Bean teljesít szolgálatot.

A készülék 1 GB RAM-mal rendelkezik, belső tárhelye pedig 16 GB. Két kamerával is rendelkezik: egy előlapi VGA és egy hátoldali 5 megapixeles változattal.

A telefonban van GPS, gyorsulásmérő, iránytű és közelségérzékelő szenzor is. Támogatja a Full HD videókat. A készülékben 2100 mAh-es akkumulátor található, amely 3G internetkapcsolat esetén nyolc óra rendelkezésre állást, Wi-Fi kapcsolat esetén pedig tíz óra folyamatos használatot garantál.

 

 

A Neo támogatja a többfeladatos üzemmódot, amely a nagyképernyőn valóban ki is használható. Például felugró ablak segítségével egyszerre nézhetünk videót és küldhetünk üzenetet barátainknak, vagy éppen szörfözhetünk a weben. A Neo Dual-SIM támogatással is rendelkezik, így a felhasználók akár egy készüléken kezelhetik munkahelyi és személyes kapcsolataikat.

 

 

Forrás: Übergizmo.com, Samsung.com

Vissza