Így nézhetnek ki a nagykijelzős iPhone-ok

Czipperer Dia - 2014. február 10.

Már egy ideje lehet hallani arról, hogy az Apple új iPhone-jai nagyobb kijelzővel lesznek megáldva, mint elődeik. Egy tervező megalkotta az új modellek látványtervét.

Federico Ciccarese tervező nem bírt addig várni, amíg megjelennek (persze ha valóban igazak a hírek) a nagykijelzős iPhone-ok, egy képsorozatot készített a lehetséges modellekről. Korábbi hírek szerint két új készülékkel készül az Apple, ám a méret terén még nincs egységes álláspont. A Techradar és a CNET egy 4,7 és 5,7 hüvelykes változatról számolt be, a The Wall Street Journal pedig egy 4,5 és egy 5,5 hüvelykes változatról írt januárban.

Ciccarese látványterve alapján az új készülékek 4,7 (1338 x 750 pixel) valamint 5,5 hüvelykes (1568 x 878 pixel felbontású) kijelzővel rendelkeznek majd perem nélkül. A nagyobb modell már erősen egy phablet felé hajazna. A tervező koncepciói alapján ezek ívelt modellek lesznek, ám a The Wall Street Journal jelentése szerint erről szó sincs, pedig a tervező az oldal által kiszivárgott információkra alapozta koncepcióképeit.
 


 

Ciccarese képei a tervező saját oldalán tekinthetők meg közelebbről.

 

Forrás: Mashable.com

Vissza