Galaxy Star TrioS – újabb koreai tripla SIM-es

Farkas Norman - 2014. február 12.

Alighogy az LG előrukkolt háromkártyás belépőszintű mobiljával, dél-koreai riválisa, a Samsung is bejelentette saját, hasonló képességekkel felvértezett készülékét a Galaxy Star TrioS személyében – szintén Brazíliában.

Kijelenthetjük, hogy a dél-koreai gyártók háromkártyás mobilokkal bombázzák Brazíliát: míg a múlt héten az LG fura nevű Optimus L1 II Tri készüléke került forgalomba Dél-Amerika legnépesebb országában, addig a napokban a Samsung rukkolt elő egy három SIM kártya befogadására és kezelésére alkalmas droiddal ugyanebben a régióban.

Az LG-éhez hasonlóan a Samsung versenyzője is a belépőszintet képviseli. A Galaxy Star TrioS névre keresztelt készülék meghajtásáról egy 1GHz-es egymagos Snapdragon S1 processzor felel, amit 512MB RAM, 4GB tárhely, 2 megapixeles hátlapi kamera, 3,14 hüvelykes QVGA (240 x 320px) érintőkijelző, valamint HSPA modem, wifi és Bluetooth 4.0 modul, illetve 1300mAh kapacitású akkumulátor vesz körül. A készülék fedélzetén az Android 4.1 Jelly Bean rendszer teljesít szolgálatot.

A felszereltségét elnézve kiderül, hogy semmi extrát nem nyújt a kütyü a fent említett háromkártyás képességen felül, éppen ezért kissé soknak tűnik a hozzácsapott 165 dolláros árcédula. Persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy nem sok tripla SIM-es mobil van a piacon, ezért akinek ilyen készülékre van szüksége, egyelőre képtelen némi kompromisszumot kötni.

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza