Máris kiderült az androidos Nokia X A110 várható ára

Farkas Norman - 2014. február 13.

Egy vietnámi oldalon bukkant a fel a finn gyártó „Normandy” néven fejlesztett, még bemutatásra váró androidos okostelefonja, ahol nemcsak tudásáról, hanem várható áráról is idő előtt lehullott a lepel.

A rajongók már tűkön ülve várják, hogy a Nokia bemutassa az Asha sorozat következő generációját képviselő, Android 4.4 KitKat rendszerű okostelefonját, mely „Normandy” kódnéven vált ismertté, s várhatóan Nokia X néven landol majd a piacon.

Eddig többnyire csak találgathattunk a készülék tudását és várható árát illetően, ám egy vietnámi oldalra idő előtt felkerült az adatlapja, melyből szinte minden kiderül. Az oldal szerint Nokia X A110-nek hívják a mobilt, s ára 2,2-2,5 millió vietnámi đồng, azaz cirka 25 ezer forint körül alakul.

Ha hihetünk az oldalnak, az újdonság a korábbi pletykáknak megfelelően az Android 4.4.2 KitKat rendszer köré épül, meghajtásáért pedig egy kétmagos, 1GHz-es (Snapdragon 200) processzor felel, amit 512MB RAM, 4GB tárhely, microSD kártyahely, GPS, Bluetooth 4.0 és WiFi modul, valamint 5 megapixeles hátlapi kamera és 4 hüvelykes 854 x 480 pixel felbontású érintőkijelző egészít ki.

Nem vehetjük biztosra, hogy az oldal által közölt infók megfelelnek a valóságnak, de szerencsére – ha minden igaz – már csak néhány napot kell várnunk a Nokia X hivatalos bemutatójáig.

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza