Az MWC-n debütál az LG G2 kistesója

Farkas Norman - 2014. február 13.

A kisebbik dél-koreai gyártó által megosztott fotómontázs a G2 Mini közelgő bemutatójára utal. A csúcsmodell kistestvére várhatóan a középkategória versenyzője lesz, 4,7 colos HD kijelzőt és négymagos processzort tudhat magáénak.

A február végén, Barcelonában megrendezésre kerülő Mobile World Congressen nemcsak a minap leleplezett G Pro 2 csúcsmobil várja az LG standjának látogatóit, hanem egy másik új mobil is, a G2 Mini személyében. A pletykák mellett erre utal az alábbi fotómontázs is, amit maga a gyártó osztott meg Facebook rajongóival.

A képen a különböző tárgyak kisebb változatai kerülnek fókuszba, a jobb alsó sarokban pedig maga a G2 Mini pózol a G2 mellett. A kompakt készülék megörökölte testvérétől a hátlapi gombokat, melyek a kényelmes kezelést segítik, s vélhetően bekerül repertoárjába a két koppintásos „Knock-On” funkció is, mely a kijelző egyszerű bekapcsolását szolgálja. A jövevény technikai felszereltségéről egyelőre csak néhány részlet sejthető – például a négymagos Snapdragon 400 processzor és a 4,7 colos, 1280 x 720 pixel felbontású HD kijelző jelenléte.

 



 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza