Logitech Harmony Smart Keyboard – egy billentyűzet több eszközhöz

Czipperer Dia - 2014. március 5.

A Logitech bemutatta legújabb vezeték nélküli billentyűzetét, melyet a hozzá tartozó hubnak köszönhetően számos eszközhöz használhatjuk, többek között okostévékhez is.

A Logitech új és egyben legdrágább (150 dollár) billentyűzete a Harmony Smart billentyűzet, amely touch paddel is rendelkezik. Az eszköz kiválóan használható okostévékhez, melyekhez egeret és klaviatúrát is csatlakoztathatunk. A TV-készülékek miatt infraportot találunk benne, de Bluetooth kapcsolaton keresztül is működik. 

Az eszköz az Apple TV-t is támogatja, de összesen – a vállalat elmondása szerint – 225 ezer otthoni szórakozási eszközt és 5 ezer márkát támogat. Ahogy ők fogalmaztak, ez lehet a tökéletes nappali vezérlő eszköz. Segítségével eseményeket is rendszerezhetünk, ugyanis a Logitech Hub rendszerén keresztül programozható.

 

 

 

 

A billentyűzethez két USB adapter is tartozik, valamint a Harmony hubbal (csomópont) együtt kapható, amely a Wi-Fi hálózathoz csatlakozva kapcsolatba léphet számos eszközzel, például Play Station, Mac/PC és Roku készülékkel is. A klaviatúrán található egy speciális „Movie” gomb is, amely megnyomásával automatikusan a megfelelő szórakoztató eszközre, például Apple TV-re kapcsol.


A billentyűzethez egyszerre akár nyolc eszközt is párosíthatunk. A hozzá tartozó alkalmazás iOS és Android rendszerre érhető el. Az eszközt várhatóan még ebben a hónapban piacra dobják 149,99 dolláros áron.

 

 

Forrás: 9to5mac.com

Vissza