Új TomTom GPS karórák pulzusmérővel, sportolóknak [Videó]

Farkas Norman - 2014. április 3.

Integrált optikai pulzusmérővel érkeznek a TomTom legújabb GPS karórái, a Runner Cardio és a Multi-Sport Cardio. Az újdonságokkal a sportolók nemcsak az edzés során megtett útjukat követhetik pontosan, hanem már szívritmusukat is egyszerűen – külön kütyü használata nélkül – monitorozhatják.

A legújabb okos karórák jóval sokoldalúbbak, mint elődeik. Ez részben annak köszönhető, hogy több érzékelővel, például pulzusmérővel rendelkeznek, s így még több hasznukat vesszük a fitnesz, illetve a sportolás során.

 

 

 

A TomTom sem szeretné tétlenül nézni a viselhető kütyük rohamos fejlődését, így megalkotta új GPS karóráit, a Runner Cardiót és a Multi-Sport Cardiót. Mindkét óra rendelkezik optikai pulzusmérővel a pontos helymeghatározást kínáló GPS-en felül, így használóik nemcsak a megtett távolságokat, hanem testük igénybevételét, azaz az edzés intenzitását figyelembe véve is felépíthetik edzésprogramjukat.

A hatékonyabb megoldásnak ára van: a TomTom Runner Cardio ára 416 dollár körül alakul, míg a Multi-Sport Cardio óráért 466 dollárt kell kicsengetni. 

 

 

 

[Forrás: Engadget]

Vissza