One M8 Ace néven érkezik a HTC csúcsmodelljének kompaktabb kiadása

Farkas Norman - 2014. április 9.

A tajvani gyártó a már kissé lejáratott „Mini” helyett az „Ace” nevet adja a One M8 hamarosan érkező, kompakt kiadásának. A jövevény várhatóan csak méretét tekintve tér majd el igazán a zászlóshajótól, tudás frontján kevésbé mutat változást.

Az elmúlt években számos mobilgyártó készítette el csúcsmodelljeinek kompaktabb kiadásait, melyeket hasonló formavilággal és névvel, ám erősen lebutított hardverrel kínáltak a vásárlóknak – nem éppen alacsony áron. A nagytesójuk nyomába sem érő minik sorát a Sony Xperia Z1 Compact törte meg, megy kisebb méretben hozta el a felhasználóknak szinte ugyanazt a tudást, amit az Xperia Z1 kínált.

Úgy tűnik, hogy a HTC követni kezdte a Sony példáját, s idei csúcsmodelljének kisebb burkolattal szerelt kiadását a „Mini” elnevezés mellőzésével és korrekt hardverrel dobja piacra. Ennek megfelelően az @evleaks által megszellőztetett jövevény One M8 Ace néven kerül majd forgalomba, s lényegében csak méret forntján különbözik majd a zászlóshajótól, így kiváló alternatívát jelenthet azok számára, akik ódzkodnak a hatalmas kijelzővel felvértezett nagyágyúktól, ugyanakkor szupergyors működésre és kiemelkedő multimédiás képességekre vágynak.

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza