ZTE Grand S II – 4GB RAM a fedélzeten

Farkas Norman - 2014. április 1.

A kínai gyártó idei zászlóshajója a pletykák szerint nagyobb operatív tárral büszkélkedhet, mint bármely másik eddigi okostelefon. A kérdés egyelőre az, hogy a ZTE valóban ily módon szeretne kiemelkedni riválisai közül, vagy csak egy rajongó elrugaszkodott elképzelése kapott szárnyra.

Nemrég debütált a ZTE Nubia X6, mely abszolút csúcskategóriás hardverével és két 13 megapixeles kamerájával hívta fel magára a figyelmet. Bár a készülék kétségkívül erős, premierjét számos elrugaszkodott pletyka előzte meg. Hasonló lehet a helyzet a vállalat következő nagyágyújával, a Grand S II-vel.

A friss infók szerint a mobil meghajtásáról egy négymagos Snapdragon 800 vagy 801 chipet gondoskodik, amit nem kevesebb, mint 4GB RAM egészít ki. Ezzel a Grand S II lehet az első okostelefon a piacon, amely ekkora operatív tárral rendelkezik.

Egyébként semmi sem akadályozza, hogy 4GB RAM-ot helyezzenek el a mobilban, hiszen a Samsung és az SK Hynks már gyárt ilyen memóriamodulokat.

Egyelőre sajnos nincs hír a ZTE Grand S II megjelenésének idejéről és várható áráról sem, pedig alig várjuk, hogy kiderüljön, igazak-e a pletykák.

 

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza