33 órányi beszélgetést ígér a Philips W6618

Farkas Norman - 2014. április 22.

A Philips 5300mAh kapacitású akkumulátorral felvértezett újdonsága egy középkategóriás okostelefon tudását ötvözi a hagyományos mobilokat is megszégyenítő üzemidővel. A W6618-at tuti, hogy nem kell minden este a töltőre dugnunk még akkor sem, ha vérbeli dumagépek vagyunk, ugyanis a telefon egy feltöltéssel akár 33 órányi beszélgetést is képes biztosítani.

A Philips ismét bebizonyította, hogy egy okostelefont nem feltétlenül kell minden este töltőre dugni. A gyártó legújabb mobilja, az Android 4.2 Jelly Bean rendszerű W6618 ugyanis több napig is simán elmegy egy feltöltéssel, s akár 33 órás beszélgetési időt tud kínálni, ami már a hagyományos mobiltelefonok körében is nagy szám.

A kiemelkedően hosszú üzemidőről a telefon hátlapja alatt megbújó 5300mAh kapacitású akkumulátor gondoskodik, amit a Philips egy energiatakarékos processzorral kombinált a biztos siker érdekében. A Mediatek Cortex-A7 alapú négymagos, 1,3GHz-es lapkájára esett a cég választása, ami teljesítményben ugyan elmarad a Qualcomm nagyágyúitól, náluk sokkal jobban bánik az energiával. Egy apró kompromisszumot kíván csak tőlünk a W6618 a baromi hosszú rendelkezésre állási időért cserébe, ez pedig a 11,6 milliméteres vastagság. Semmi több.

 

 

A készülék egyéb téren nem tűnik ki az alsó-középkategóriás androidos készülékek tömegéből. processzorát 1GB RAM, 4GB microSD kártyával bővíthető tárhely, két SIM kártya foglalat és egy 5 hüvelykes, 960 x 540 pixel (qHD) felbontású érintőkijelző egészíti ki.

A Philips W6618 jelenleg csak Kínában érhető el, ára átszámítva cirka 61 ezer forintnak felel meg. Reméljük, hamarosan hazánkban is elérhetőek lesznek hasonló modellek, melyek az üzemidőre fektetik a hangsúlyt.

 


 

[Forrás: PhoneArena]

Vissza