A Sharp AQUOS 3D LED LE760 TV-k új szériája

Kütyü Magazin - 2014. május 1.

A március végén bemutatott Quattron Pro technológiával rendelkező UQ10-es TV-k után a Sharp Magyarországon piacra dobja a 2014-es évi termékajánlatába tartozó következő TV modelljeit. Az új modellek 42 és 50 hüvelykes képernyővel kaphatók.

Képminőség

A Sharp LE760 szériájához tartozó AQUOS 3D LED TV-készülékek a Sharp cég által kidolgozott Active Motion 300Hz aktív megvilágítási technológia révén kiváló minőségű képpel rendelkeznek és tökéletesen megjelenítik a gyors mozgásokat is. Az alkalmazott technológia csökkenti a mozgásban levő képek elmosódását, biztosítja a képek élethű kivetítését és kiválóan megjeleníti a gyorsan változó jeleneteket, legyen az sport esemény vagy akár mozifilm. Az LE760 TV-készülékkel együtt a készletben 4 darab 3D szemüveg is megtalálható. 

Széleskörű csatlakoztatási lehetőségek

A Sharp cég AQUOS NET+ platformja a beépített wi-fi kapcsolaton keresztül biztosítja a széleskörű csatlakoztatás lehetőségét egy mobil berendezésekkel integrált Internet platformon keresztül, amelyen különböző alkalmazások, VOD videó szolgáltatások és saját multimediális anyagok érhetők el – mindez egy könnyen kezelhető, intuíciós interfészen keresztül. A felhasználó a TV-készüléket a saját mobil berendezésével irányíthatja a Sharp Smart Remote alkalmazással vagy bármilyen USB HID (Human Interface Device) billentyűzet segítségével.

A DMR (Digital Media Renderer) technológia lehetővé teszi az iOS és Android rendszerű okostelefonokon és táblagépeken elmentett vagy on-line nézett fényképek, filmek és zenei felvételek lejátszását közvetlenül a nagy képernyőn.

Ezen túlmenően a Miracast technológia lehetővé teszi az Android berendezések felhasználói számára az okostelefon vagy táblagép képernyőjének közvetlen letükrözését az LE760 széria TV-képernyőjén, lehetővé téve a multimédiás anyagok lejátszását, játékok vagy akár a Skype használatát a Sharp TV nagy képernyőjén.

 

 

Stílusos design

Az LE760 szériához tartozó TV-ket messziről megkülönbözteti elegáns kinézetük. A képernyőt övező keret kivételesen vékony, az alumínium forgó talp pedig remekül kiegészíti az ízléses és kifinomult kialakítást. 

Az LE760 széria modelljei HD - DVB-T/DVB-C vevővel rendelkeznek. A modell ikertestvérének számító LE762 verzió HD DVB-T/DVB-C/DVB-S/S2 vevőkkel rendelkezik. 

Az LE760 sorozat modelljei 2014 áprilisa óta kaphatók.

 

Ajánlott kiskereskedelmi árak:

  • LC-42LE760 – 199 990 forint
  • LC-50LE760 – 299 990 forint
  • LC-42LE762 – 209 990 forint
  • LC-50LE762 – 209 990 forint

 

Vissza