Sharp: új, kompakt tévék hálóba, konyhába

Kütyü Magazin - 2013. április 9.

A Sharp nem feledkezik meg azokról sem, akik a nappalin kívül is szeretnek tévézni - a konyhában, a hálószobában vagy éppen a dolgozószobában. Az ő igényeiket figyelembe véve a gyártó egy új, LE350 elnevezésű kisképernyős TV termékvonalat mutat be. A TV-készülékek két különböző méretben lesznek kaphatók, 32" és 39" képátlóval, valamint két színváltozatban, feketében és fehérben.

A Sharp új, LE350 elnevezésű TV termékvonalat mutatott be, melynek legfontosabb ismertetőjele a kisebb méret. Ez azonban nem jelent alacsonyabb szintű tudást: a TV-k rendelkeznek a legtöbb olyan funkcióval, ami a magasabb osztályú modellekre is jellemző. A vásárlók ennek köszönhetően elfogadható áron juthatnak kiemelkedő minőségű termékhez, amely nagyon jól használható a kisebb helyiségekben is.Az LE350 sorozat TV-készülékei HDTV-k, DVB-T és DVB-C tunerrel rendelkeznek, a Full HD felbontású kép LED-es háttérvilágítású, széles látószögű (178°) képernyőn jelenik meg. További hasznos funkció az USB multimédia-lejátszó, amely támogatja a DivX HD formátumot, illetve praktikus az energiatakarékos üzemmód, az Eco-Control is.

Az LE350 készülékeken új internetes alkalmazások, a felhasználó kedvenc játékai és szórakoztató tartalmak is elérhetők az Aquos Net portálon keresztül.

Az új Sharp TV-k egy külön androidos vagy iOS alkalmazást futtató okostelefonnal vagy tablettel is vezérelhetők. A felhasználó kedvenc műsorait és filmjeit rögzítheti a DVB-T vagy a DVB-C tunerről egy USB külső merevlemezre (PVR).

Az LE350 TV-k HDMI (3x), SCART, VGA, Audio OUT csatlakozókkal, CI+, kártyahellyel rendelkeznek USB (2x) és RS-232C portokhoz. Mindez egy vékony és elegáns forma mögé rejtve, amely kiválóan illeszkedik bármilyen környezetbe.
A Sharp LE350 sorozata már kapható Magyarországon.

Ajánlott fogyasztói árak:

LC39LE350VBK (fekete): 179.990,-

LC39LE350VWH (fehér): 184.990,-

LC32LE350VBK: 139.990,-

LC32LE350VWH: 144.990.-

Műszaki jellemzők:

- Képernyő méret: 32” és 39”
- Full HD panel (1920x1080); tükröződésmentes matt képernyő
- HD tuner (DVB-T / DVB-C)
- Vékony dizájn él-LED háttérvilágítással
- Dolby Digital Plus
- Videó, fotó és zene lejátszás USB memóriáról; DivX HD formátum támogatás

 

 

 

 

 

Kulcsszavak: Sharp, TV, televízió
Vissza