A Telenor előfizetői korlátok nélkül netezhetnek a Dolgozz Otthonról Napon

Kütyü Magazin - 2014. május 6.

A propelleres szolgáltató és a Microsoft 2014-ben is egy szombati munkanapra hirdette meg a Dolgozz Otthonról Napot. A rugalmas munkavégzést népszerűsítő akció keretében a Telenor minden előfizetője számára korlátlan internet-hozzáférést biztosít május 10-re.

Ha néha otthonról dolgozhatunk, az elősegíti a koncentrált munkát, a kreativitást, növeli a hatékonyságot és a munkavállalók elkötelezettségét. Ezekre az előnyökre hívja fel a figyelmet a Dolgozz Otthonról Nap, melynek célja, hogy a rugalmas munkavégzés mind több cég munkakultúrájának részévé váljon. Május 10-én szombati munkanap lesz, ilyenkor sok vállalatnál eleve rugalmasabb a munkaidő és a nagyobb a nyitottság az alternatív munkavégzési megoldások iránt, ezért ez a nap alkalmas új megoldások kipróbálására. A kampány idei üzenete – „Dolgozz Bárhonnan!” – arra biztat mindenkit, hogy a munkavégzéshez legideálisabb helyszínen lássa el munkáját.

A Telenor május 10-én minden előfizetője számára eltörli az adatforgalmi korlátokat Hipernet hálózatán, így a Dolgozz Otthonról Napon bonyolított adatforgalom nem terheli az előfizetési kereteket, korlátlan mobilinternet hozzáférést biztosít. A távoli munkavégzést választóknak csak a szükséges eszközökről és a kényelmes helyszínről kell gondoskodniuk.

 

 

Flashmob a Dolgozz Otthonról Napon

A Dolgozz Otthonról Napon délelőtt 11 órától közösségi munkatérré változik a margitszigeti Holdudvar. A Telenor egy villám-összejövetel erejéig ide várja a csatlakozott cégeket és munkavállalókat; az első kétszáz, laptoppal érkező résztvevő munkakedvet növelő vendéglátásra is számíthat. A felkészülést az itt található kisokos is segíti, benne a munkavállalóknak szóló tanácsokkal. A flashmob résztvevői között egy értékes Fujitsu Stylistic Q702 típusú hibrid táblagép is gazdára talál.

„A rugalmas munkavégzés lehetősége javítja a munkavállalók elégedettségét és így növeli a cégek hatékonyságát is. A Telenor évek óta támogatja munkatársait abban, hogy használják ki a mobileszközök előnyeit és rugalmas munkaidőben, otthonról vagy bármilyen más, inspiráló környezetből dolgozzanak bizonyos napokon. Szeretnénk, ha minél többen megismernék az ilyen típusú munkavégzés előnyeit, ezért döntöttünk úgy, hogy a Dolgozz Otthonról Nap alkalmából megajándékozzuk ügyfeleinket és egy napra kikapcsoljuk az adatforgalom számlálókat, hogy korlátok és kötöttségek nélkül használhassák a Hipernetet.” – mondta el Kutas István, a Telenor vállalati kommunikációs igazgatója.

A Microsoft és a Telenor országos kezdeményezéshez már most több mint 100 cég és 1500 munkavállaló csatlakozott, köztük olyanok is, amelyek már eleve modern munkakultúrával rendelkeznek, mint az NNG, a Prezi és a Ustream által alapított Bridge Budapest, valamint partnerként a WWF Magyarország és a Slow Budapest.

A szervezők továbbra is várják a rugalmas munkavégzés kultúrájával szimpatizáló cégek csatlakozását ezen az oldalon. A regisztráció ingyenes és semmilyen további kötelezettséggel nem jár; a jelentkező cégek között a szervezők értékes nyereményeket sorsolnak ki.

 

 

Vissza