Szűrés

A(z) munka kulcsszót tartalmazó cikkek

Super Gorone asztal – hogy ágyban is kényelmesen dolgozhass

2015. január 27. -

A japán Thanko jóvoltából valósággá válhat a munkamániások álma, és az ágyban fekve is kényelmesen pötyöghetnek laptopjukon. A vállalat ugyanis megalkotta a Super Gorone asztalt, amivel bármikor munkaterületté varázsolhatjuk az ágyunkat.

Tovább

13.000 évnyi elvesztegetett idő

2015. január 13. -

A Samsung megbízásából készült reprezentatív felmérés szerint az európaiak átlagosan 45 percet töltenek naponta munkába járással, ami évente 180 órát jelent, vagyis egy teljes hetet vesztegetnek el a lakóhelyük és a munkahelyük közötti ingázással. Holott a tömegközlekedés monotonitásából adódóan és a modern technológiai eszközöknek köszönhetően az utazásra fordított időt könnyedén hasznos időtöltéssé változtathatják.

Tovább

HP EliteBook Folio 1020 – csendes társ a munkához

2014. december 3. -

Bemutatkozott a HP Windows 8.1 alapú, érintőkijelzővel és anélkül is piacra kerülő notebookja, amely kompakt méretével, minőségi anyagaival, hangtalan működésével és kényelmes gépelést biztosító billentyűzetével próbálja levenni a lábukról a felhasználókat.

Tovább

Korlátlan internet-hozzáféréssel a munka is hatékonyabb lehet

2014. augusztus 22. -

Az európai munkavállalók szerint hatékonyabb lehet a munkavégzés, ha az alkalmazottak korlátlan internet-hozzáférést kapnak számítógépükön, mobiltelefonjukon, és szabadabban oszthatják be munkaidejüket. A Samsung megbízásából végzett kutatás szerint az európai munkavállalók egyre gyakrabban intézik privát ügyeiket irodájukból, ám jelentősen megnőtt a munkaidőn kívüli munkával töltött órák száma is. 

Tovább