A UPC Directnél a legszélesebb Discovery portfólió

Kütyü Magazin - 2014. május 12.

A UPC Direct műsorkínálatának legutóbbi bővítésekor bekerült Investigation Discovery csatornával a hazai műholdas műsorszolgáltatók közül a UPC Directnél érhető el a legszélesebb Discovery portfólió. A nyolc csatorna az ismeretterjesztő filmek, és a tartalmas kikapcsolódás kedvelőinek kínál folyton megújuló minőségi tartalomforrást. 

A világra és az újdonságokra nyitott nézőközönség tudásszomját nem könnyű kielégíteni. A UPC Direct az Investigation Discovery műsorkínálatába vételével válaszol a kihívásra, amivel így a magyarországi műholdas műsorszolgáltatók közül a legszélesebb Discovery portfólióval büszkélkedhet. Az új csatorna azoknak szól, akik szeretik a detektívtörténeteket, a különleges bűnügyeket és bravúros, sokszor lehetetlennek tűnő megoldásokat. Valós eseteken alapuló, izgalmas bűnügyi történeteken keresztül az Investigation Discovery bepillantást enged az emberi elme legmélyebb titkaiba. Az elképesztő bűnesetek mellett a nézők megismerhetik a nyomozók és a felderítésben szerepet játszó szakértők munkáját, valamint a nyomozás hátterét biztosító tudományos eljárásokat is. A sorozatok szereplői ugyanis a legújabb technológiák és a legmodernebb kriminalisztikai eszközök bevetésével erednek a bűnözők nyomába.

 

 

A Discovery Channel nézői az őket körülvevő világ nagyszerűségét és a benne rejlő lehetőségeket fedezhetik fel. Exkluzív műsorainak, elszánt hőseinek köszönhetően beleélhetik magukat a felfedezők és újítók kalandjaiba, vagy eltanulhatják a szakértők legügyesebb trükkjeit. A Discovery Channel szórakoztató történetekkel, kihívásokkal teli vállalkozásokkal inspirálja a nézők képzelőerejét és bővíti a világról szerzett ismereteiket. A lebilincselő emberi sorsokat, autócsodákat, illetve mérnöki újdonságokat bemutató izgalmas és szórakoztató ismeretterjesztő műsorok révén a nézők a felfedezés izgalmát élhetik át.

A Discovery Channel párja a TLC , ami a világ legszélesebb körben sugárzott női életmód és szórakoztató csatornája. A TLC a női személyiség sokszínűségét tükröző változatos, exkluzív műsoraival inspirációt és ötleteket ad az élet fontos kérdéseihez kész megoldások helyett. Különleges emberek megindító történetein keresztül mutatja be a mai modern nők mindennapjait érintő témákat, mint például a karrier és a család közti egyensúly, kulináris élvezetek, párkapcsolat, esküvő, gyermeknevelés vagy a divat.

A Discovery Science csatorna még mélyebb betekintést enged a tudomány legújabb felfedezéseibe, megmutatja a kutatások izgalmas, új irányait, ámulatba ejtő kütyükkel és a tudomány friss híreivel fűszerezve. Bepillanthatunk az űrkutatásba és a világegyetem titkaiba, vagy megismerhetjük a különös természeti jelenségek hátterét is. Műsoraiból megérthetjük, miként hat a tudomány és a technika mindennapi életünkre, és miként lehet a csúcstechnológia vívmányait a gyakorlatban is alkalmazni.

A Discovery World a világ legérdekesebb tájait térben és időben bebarangoló lenyűgöző dokumentumfilmjei a nézőt az emberiség múltjának és legfontosabb eseményeinek középpontjába röpíti. A műsorokban megszólaló szakértők a különböző témákat alapos részletességgel, többféle nézőpontból járják körül, mélyebbre ásnak múltunkban, hogy jelenünk is érthetőbbé váljon.

Az Animal Planet a világ egyetlen olyan globális televíziós csatornája, amely kizárólag az állatokról szól. A világ legkülönbözőbb pontjairól jelentkező szenvedélyes állatbarát műsorvezetők érzelmekkel teli, megragadó képekkel mutatják be a vad- és háziállatok világát, mindezt egyedülálló módon, az állatok szemszögéből. A csatorna tartalma összeköti az embereket és az állatokat, kihangsúlyozza különleges kapcsolatukat. Az Animal Planet HD mindezt káprázatos nagyfelbontású képekben tárja a néző elé, még közelebb hozva a vadvilágot, és a természet igazi arcát.

A Discovery HD Showcase a Discovery Networks teljes portfóliójának legjobb műsoraiból válogat. Változatos és látványos programkínálatában egyaránt megtalálhatóak a tudomány, technika, életstílus, kultúra és utazás témakörét feldolgozó filmek, az autós műsorok és a természetfilmek is, mindez szemkápráztató HD minőségben.

További információk és az aktuális ajánlatok a UPC Direct oldalán találhatók.

 

 

Vissza