Új taggal bővült a Samsung rendszerkamera szériája – NX3000

Kütyü Magazin - 2014. május 22.

A Samsung bemutatta díjnyertes NX kompakt rendszerkamera szériájának legújabb tagját, a NX3000-ret. A retro házba öltöztetett masina kategóriájában kiemelkedő képességeinek köszönhetően ideális választás amatőr fotósoknak, akik csúcsminőségű képeket akarnak készíteni életük legizgalmasabb pillanatairól könnyen és egyszerűen.

Az NX3000 20.3 megapixeles, APS-C méretű CMOS képérzékelővel, 1/4000 másodperces minimális záridővel és másodpercenkénti 5 képes sorozatfelvétellel teszi lehetővé a fotósok számára, hogy gyönyörű képeket készítsenek bármilyen szituációban. 

7,6 cm átmérőjű, felhajtható kijelzőjének köszönhetően a készülék ideális választás maximális felbontású, 20 megapixeles szelfik készítéséhez. A kijelző felhajtása után a Wink Shot funkcióval ráadásul a fotós egyedülálló módon, kacsintással, azaz szó szerint egy szempillantás alatt exponálhat. 

Ahogy az az utóbbi időben a Samsung SMART fényképezőgépeknél megszokottá vált, az NX3000 Tag & Go funkciójával egyszerűen megoszthatók az elkészült képek Wi-Fi és NFC-kapcsolaton keresztül. A Photo Beammel a képek vagy videók okostelefonra vagy táblagépre másolhatók a készülékek összeérintésével. A MobileLink révén pedig a felhasználók egyszerre több képet is küldhetnek egy időben akár négy különböző okoseszközre. 

Az NX3000 fehér, fekete és barna színben, az új, kompakt méretű 16-50mm F3.5-5.6 Power Zoom ED OIS objektívvel együtt lesz megvásárolható. Ezzel a kiváló, ám mégis könnyű objektívvel részletgazdag képek készíthetők, ráadásul Remote Viewfinder Pro alkalmazás telepítése után a felhasználók okostelefonjukkal vagy táblagépükkel távolról vezérelhetik a zoomot.

A készülék részletes specifikációt a csatolt dokumentumban olvashatjátok (angol nyelven): Samsung NX 3000.pdf

 

Vissza