Ez volna az iPhone 6?

Farkas Norman - 2014. június 12.

A tajvani autóversenyző, Jimmy Lin kezében pózolt az Apple új mobilja, a 4,7 hüvelykes kijelzővel szerelt iPhone 6. A hírek szerint a telefon nem egyedül érkezik, ugyanis készül a gyártó műhelyében egy még nagyobb, 5,5 hüvelykes iPhone modell is.

Rejtély, hogy a tajvani autóversenyzőként, énekesként és színészként is ismert Jimmy Lin miképp került a még bemutatás előtt álló iPhone 6 közelébe, de az alábbi képek, melyeken kezében tartja a jövevényt, nem hazudnak.

A celeb nem csak fotózkodott a várva várt készülékkel (vagy annak prototípusával), hanem mesélt is róla. Beszámolója szerint az iPhone 6 előlapján egy 4,7 hüvelykes kijelző terül el, aminek felbontását nem sikerült még kisilabizálni. A méretnövekedés miatt a bekapcsoló gomb átkerült a készülék tetejéről az oldalára, a ház széleit pedig lekerekítették, hogy ne hasonlítson egy tepsire és kényelmes legyen a fogása. A hátlap matt, mégis kissé csúszós alumíniumból készült, a kamera mellett pedig meglepő módon csak egy szimpla LED villanókapott helyet.

 

 

Ha hihetünk a Foxconn vezérének, a 4,7 hüvelykes iPhone mellett egy, a phablet kategóriát képviselő modell is landol majd a piacon, mellyel az Android és Windows Phone rendszerű óriásmobiloknak kíván kihívót állítani az Apple. A jövevényről még nem sokat lehet tudni, például a neve is titok még. Te hogy hívnád az első Apple phabletet? Mit szólsz az „iPhab” névhez?:)

 

 

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza