Sporttárs a karodon - CASIO futóórák érkeztek

Kütyü Magazin - 2014. június 26.

Jó hír mind a hobbifutók, mind az elhivatott sportemberek számára: megérkeztek a CASIO első futóórái. A fitneszalkalmazásokkal is kompatibilis karórákat okostelefonunkkal is könnyedén összekapcsolhatjuk.

A zeneimádók mostantól a karórájukkal is léptethetnek a futáshoz válogatott, ritmusos zenéik között. Így még a táskába rejtett telefonon is könnyedén válthatnak számot, anélkül, hogy egy pillanatra is veszítenének lendületükből. A fitneszőrültek számára jó hír, hogy egy pillantással nyomon követhetik az elégetett kalóriák mennyisége mellett a pulzus- és lépésszámlálót is. A CASIO futóórája, az STB 1000 folyamatosan méri és rögzíti a megtett távolságot, az eltelt időt és a köridőt, hogy legközelebb még jobb eredményeket érhessünk el.

Az egyébként munkamániás sportolóknak sem kell aggódniuk, hiszen a karóra azt is jelzi, ha hívás, esetleg üzenet vagy email érkezik. Így garantáltan nem maradunk le semmiről.

Egy extra funkció is helyet kapott a kütyüben, ami segít megtalálni elvesztett mobilunkat: a karóra egyik gombjának lenyomásával ugyanis csörögni kezd a párnák mögött vagy sporttáska mélyén eltűnt telefon, még akkor is, ha korábban lenémítottuk.



Kétféle színben érkeznek az üzletekbe a strapabíró és vízálló STB 1000 futóórák; az elszántságot sugárzó fekete mellett energikus, narancssárga színben pompázó verziót is választhatunk.

Az STB 1000 karórák az AbvioR Runmeter, Walkmeter, és Cyclemeter, illetve Wahoo FitnessR fitneszalkalmazásokkal kompatibilisek, és iPhone okostelefonokkal kapcsolhatók össze Bluetooth-on keresztül.

A CASIO STB 1000 karórák teljes termékspecifikációját itt találod.

 

 

Kulcsszavak: Casio, okos karóra, óra
Vissza