Fotón az iWatch, videón az iPhone 6 zafírüveg előlapja

Farkas Norman - 2014. július 8.

Felbukkant a neten egy élőfotó az Apple okos karórájáról és videó is, mely a 4,7 hüvelykes iPhone 6 zafírüvegből készült előlapját, pontosabban annak kiemelkedő ellenálló képességeit mutatja be.

Mint tudjuk, az Apple új iPhone-okon dolgozik, és velük együtt őszre várható az első okos karórája is, mely iWatch néven vált ismertté a szaksajtóban terjengő pletykák nyomán.

A TK Tech News oldalán friss anyagokra bukkantunk a jövevényekről. Az iWatch-ról egy nem túl jó minőségű élőfotót osztottak meg, melyből sok dolog ugyan nem derül ki, de a kijelzőn látható ikonok és a betűtípus is arra utal, hogy az Apple óráját kapták lencsevégre. Ha hiszünk a képnek, kijelenthetjük, hogy az iWatch több androidos órához hasonlóan téglalap alapú számlappal érkezik, de más következtetést nem igazán vonhatunk le belőle, hiszen még az is kétséges, hogy végleges dizájnt láthatjuk rajta. A TK Tech News szerint a kütyüt elsősorban edzőpartnernek szánja a gyártó, s erre utal, hogy sportolókkal és atlétákkal tesztelték Cupertinóban.

 

 

Az iPhone 6-ról is új fejlemények érkeztek egy videó formájában, mely a zafírüvegből készült előlap strapabíróságát szemlélteti. Az eddigi infók szerint két méretben landol a piacon az új iPhone, a felvételen a 4,7 hüvelykes kijelzővel megáldott verzió előlapját láthatjuk.

 

 

A videón nem kímélik a panelt: késsel és kulccsal is nekiesnek, de a zafírüveg jól állja a sarat a karcolásokkal szemben. Ennél is érdekesebb az előlap vékonysága és rugalmassága. Míg előbbi lehetővé teszi, hogy az új iPhone még karcsúbb legyen, addig utóbbi új szintre emelheti az ellenálló képességét, hiszen a könnyen hajló üveg kevésbé törékeny, mint merevebb és keményebb társai. Ha a videón valóban az ősszel érkező iPhone 6 üvegét láthatjuk, felírhatunk az Apple-nek egy piros pontot, amiért nem csak a nagyobb kijelző bevetésével próbál nyitni a felhasználók nagyobb tábora felé, hanem korrekt módon prémium eszközhöz illő anyagokat pakol a készülékbe, így azt nem kell hímes tojásként kezelnünk a mindennapok során.

 

 

[Forrás: TK Tech News]

Vissza