„Arany” Beats Pro fejhallgatókat kap a világbajnok német válogatott

Kütyü Magazin - 2014. július 15.

A Beats bejelentette, hogy új, aranyszínű Beats Pro fejhallgatókkal lepi meg az idei labdarúgó világbajnokság győztesét, a német válogatottat.

A Beats neve jól ismert a zene világában. Sokaknak túlárazott hangkeltők jutnak róla eszébe, másoknak viszont a tömegcikkek közül kiemelkedő, divatos, prémium minőségű fej- és fülhallgatók. A gyártó nem csak minőségi termékeivel próbál az emberek szeme elé kerülni, hanem ügyes marketing fogásokat is bevet az ügy érdekében. Most jelentette be például, hogy készített egy speciális „arany” kiadást a Beats Próból, s az új, extrém megjelenésű fejhallgatóból egy-egy példányt az idei foci VB győzteseinek, azaz a német válogatott tagjainak ajándékoz.

Az exkluzív Beats Pro kiadáshoz egy szexi reklámot is készített a cég Naomi Campbell modell és a neves divatfotós, Rankin közreműködésével, íme:

 

 

A Beats Próról érdemes tudni, hogy még a Beats termékek között is a felsőbb kategóriában foglal helyet. A gyártó szerint a fejhallgató ugyanolyan jó szolgálatot tehet a komolyzene szerelmeseinek, mint a profi DJ-knek vagy akár a hangmérnököknek, azaz egy ízig-vérig professzionális készülékről van szó.

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza