Elindult a foci-vb hivatalos mobilalkalmazása

Czipperer Dia - 2014. június 12.

Androidra, iOS-re és Windows Phone-ra is letölthető a közmédia hivatalos foci-vb alkalmazása – jelentették be a Magyar Televízióban. Az app okostelefonok és táblagépekre is telepíthető.

A mai naptól (június 11.) elérhető a foci-vb hivatalos mobilalkalmazása, melyen keresztül bármilyen meccset nyomon követhetnek az érdeklődők. Az egyes tartalmak utólag is bármikor könnyen visszanézhetők. Jó hír, hogy a jobb vizuális élményt kínáló táblagépeken is használható az applikáció.

Az MTVA FIFA VB névre keresztelt alkalmazással az ország határain belül lehet követni a vb eseményeit. Az M1 Híradójában azt is elmondták, hogy a mérkőzések mellett a statisztikákat (csaknem százfélét) is megnézhetik a szurkolók.

Korda Alexander vezető szerkesztő elmondta, hogy olyan részletességgel lehet majd a statisztikai adatokat követni, mint blokkolt lövések, 16-oson belül eltöltött idő stb.

Az alkalmazás Android, iOS és Windows Phone operációs rendszert futtató készülékekre tölthető le (kattints a te készülékednek megfelelő linkre és az app oldalára jutsz).

 

 

 

Forrás: M1 híradó

Vissza