Sajtófotón a HTC One M8 windowsos változata

Farkas Norman - 2014. augusztus 4.

Napvilágra került egy sajtófotó, melyen a pletykák kereszttűzében álló, Windows Phone 8.1 rendszerű HTC One M8 mobil látható. Így végre megerősítést nyert a készülék közelgő bemutatója, de az továbbra is rejtély, hogy HTC W8 vagy HTC One (M8) for Windows néven köszönthetjük majd.

Nemrég mi is beszámoltunk róla, hogy a hónapokkal ezelőtti pletykákban felbukkant Windows Phone 8.1 rendszerű HTC One M8 változat a friss hírek szerint már augusztus második felében bemutatkozik a nagyközönségnek.

A készülékről jelenleg nem sokat tudni, de már körvonalazódni látszik, hogy az androidos HTC One M8-cal azonos hardvert és dizájnt tudhat magáénak, a fő különbséget tehát az eltérő operációs rendszer jelenti a testvérmodellek között. A telefon már nevével is hirdeti majd, hogy ő bizony nem a zöld robotos táborhoz tartozik, de még rejtély, hogy HTC W8 vagy HTC One (M8) for Windows néven kerül fel az üzletek polcaira.

A napokban felbukkant egy sajtófotó a neten a jövevényről, ami lerántotta a leplet a One M8-éval teljesen azonos külső megjelenéséről, sőt arra is rámutatott, hogy a telefon kijelzőbe integrált vezérlőgombokkal (vissza, kezdőképernyő, keresés) érkezik.

 

 

A tajvani gyártó augusztus 19-én tart egy nagyszabású sajtóeseményt New Yorkban, s nagy valószínűség szerint ekkor hullhat le a lepel az újdonságról. A rendezvényen jelen lesz a készülék leendő forgalmazójaként a Verizon Wireless, ám az még nem derült ki, hogy az amerikai szolgáltató kizárólagos értékesítési partner lesz, vagy mások is árulhatják majd a telefont.

Mit gondoltok, mennyire lesz kapós a HTC fémes csúcsmobilja a Microsoft mobil platformjával? Ti adnátok neki egy esélyt?

 

 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza