HTC One M8 Plus és Advance – vízálló ház, QHD kijelző és Snapdragon 805?

Farkas Norman - 2014. június 2.

A friss hírek szerint nem csak olcsóbb, plasztik burkolatú kiadás készül a HTC idei zászlóshajójából, hanem az év későbbi részében debütál egy „Plus” és egy „Advance” változat is. A továbbfejlesztett modellek várhatóan Quad HD kijelzővel, bivalyerős Snapdragon 805 processzorral és vízűlló burkolattal érkeznek.

Már egy ideje kiderült, hogy a HTC egy sor új okostelefonnal szeretné bővíteni idén portfólióját, melyek zöme az idei zászlóshajóra, a One M8-ra alapul. Az egyik ilyen készülék a One M8 Ace névre hallgat és tudása nagyjából megegyezik a sima M8-éval, de burkolata fém helyett műanyagból készül, s ebből adódóan kedvezőbb árcédulával landolhat az üzletek polcain.

A plasztikba öltöztetett One M8 Ace mellett szó esett már egy továbbfejlesztett „Prime” kiadásról is, amiből a legfrissebb hírek szerint kettő változat is debütál az év második felében. A One M8 Plus, illetve One M8 Advance néven érkező jövevények lelke állítólag a Qualcomm leggyorsabb processzora, a Snapdragon 805 lesz, amit 2560 x 1440 képpont megjelenítésére alkalmas (Quad HD/2K) kijelző, valamint a víznek és a pornak egyaránt hatékonyan ellenálló burkolat egészít majd ki. Ha a pletyka nem bizonyul kacsának, a tajvani gyártó műhelyéből kerülnek ki a világ első fémházas készülékei, melyek vízálló képességgel rendelkeznek.

A fenti sorok tartalma talán túl szép, hogy igaz legyen, de bízunk abban, hogy a HTC valóban készül egy ütőképes mobilduóval. Egyébként már nagyon ráfér a tajvaniakra egy nyereséges időszak (amit a One M8 Plus és Advance valószínűleg el is hozna számukra), hiszen már a világ mobilgyártóinak top 10-es listájáról is lecsúsztak.

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Vissza