Szeptemberben érkezik a Lumia 730 és 830?

Czipperer Dia - 2014. augusztus 12.

A Microsoft kiküldte szeptemberi IFA sajtómeghívóját. Az eseményen feltehetően a legújabb Lumia duót ismerheti meg a nagyközönség: a Lumia 730-as és 830-as készülékeket.

Két új Lumia modellen is dolgozik a Microsoft, melyekről várhatóan szeptember 4-én hull le a lepel a berlini IFA szakkiállításon.

Többféle kódnéven is emlegetik a két mobilt: Rock, Tesla és Superman néven is illetik őket. Az utóbbi feltehetően a 730-as modellt, a Tesla pedig a 830-at takarja.

A plakáton a „ready for more?”, vagyis a „készen állsz még többre?” felirat olvasható, melyen az „o” betű helyén egy kamera lencse látható. Ez feltehetően a 730-as modellre utal, melyet „selfie-mobilként” is emlegetnek az 5 megapixeles előlapi kamerája miatt.

Teljes egyetértés még nincs azt illetően, melyik telefon milyen kategória képviselője is valójában, hiszen a specifikációkról még nem sokat tudunk. Néhány nemzetközi oldal szerint a Lumia 730-as készülék a felsőkategória képviselője – többek között a The Verge is erről ír –, ám a ZDNet szerint a középmezőny versenyzői lesznek a mobilok.

A két modell feltehetően egyszerre mutatkozik majd be az IFA szakkiállításon. Még néhány nappal ezelőtt arról írtunk, hogy nem tudni, mikor debütálhat a Lumia 730, most azonban a sokat sejtető meghívónak köszönhetően közelebb kerültünk a lehetséges bemutatóhoz, ahol, ha minden igaz, a Lumia 830-at is megismerheti a nagyközönség.
 

 

 

Forrás: ZDNet.com, Ecumenicalnews.com

Vissza