Kiszivárgott képeken a windowsos szelfi mobil

Farkas Norman - 2014. augusztus 8.

Felbukkant néhány fotó a „Superman” fantázianevű Nokia Lumia 730-ról, mely 5 megapixeles, szelfik készítésére kihegyezett előlapi kamerájával próbálja majd magához csalogatni a középső árszegmensben keresgélő vásárlókat.

 

Hamarosan bemutatkozhat a Nokia és a Microsoft új középkategóriás mobilja, mely a Lumia 720 kissé felturbózott utódjának tekinthető. A már kiszivárgott élőfotókon is megcsodálható Lumia 730 „Superman” premierjének időpontja egyelőre rejtély, de a friss infók szerint már a Nokia „Debian Red” nevű szoftverfrissítésével a fedélzetén kerül majd piacra.

A középkategóriába szánt jövevény több szempontból is túlmutat elődjén. Míg a Lumia 720 4,3 colos WVGA kijelzőt kapott, addig a 730 már egy 4,7 hüvelykes, 1280 x 720 képpontos HD megjelenítővel büszkélkedhet. A telefonmeghajtásáról egy 1,2GHz-es négymagos processzor gondoskodik, amit 1GB RAM, 8GB bővíthető belső tárhely, 2000mAh kapacitású akkumulátor és 6,5 megapixeles hátlapi kamera egészít ki.

A Lumia 730-ast nem véletlenül emlegetik a szaksajtóban windowsos szelfi mobilként, hiszen kijelzője fölött egy 5 megapixeles széleslátószögű kamera csücsül, amely kifejezetten ideális önfényképezésre.

 

 

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza