Furcsa hirdetés a neten: „házamat iPhone 6-ra cserélném”

Czipperer Dia - 2014. október 9.

Egy férfi saját detroiti házát cserélné el egy iPhone 6-os készülékre. Az úriember, amikor meghirdette az ingatlant, nem egy árat adott meg, hanem egy új iPhone-t vagy iPadet kért cserébe.

A Zillow nevű hirdetőportálon bukkant fel egy furcsa ingatlanhirdetés. A házat áruló tulajdonos ugyanis egy iPhone 6 vagy iPad készülékért cserébe eladná otthonát Detroitban.

 

 

Ráadásul nem is egy kicsi lakásról van szó, hanem egy többszintes téglaházról, amelyhez még pince is tartozik. Az igaz, hogy a környék tele van üres és lelakott házakkal, amelyek senkinek sem kellenek, és az épület maga sincs túl jó állapotban: az ablakok ki vannak törve, és a bejárati ajtónak is hűlt helye, de hogy mindez egy telefon árával vetekedjen?  

A döntés oka valószínűleg az lehetett, hogy a ház senkinek sem kell, hiába csökkentette már az árát is. Mostanra már egy iPhone 6-tal vagy egy 32 gigás iPaddel is beérné. 

Az ingatlanügynök a FOX 2-nek úgy nyilatkozott, hogy valódi hirdetésről van szó. A hirdető célja, hogy egy prémium készüléket kapjon a házért cserébe, de úgy véli, a férfi nyitott a tárgyalásra. 

Maga a ház tulajdonosa Ausztriában él, sosem lakott Detroitban. A nevét nem fedte fel, csak annyit lehet tudni, hogy a házat 2010-ben vásárolta 41 000 dollárért, azt azonban nem sejtette, hogy akitől vette, csupán két héttel korábban szerezte meg a házat mindössze 10 500 dollárért.

 

 

 

 

Forrás: ABCNews.go.com

Kulcsszavak: ház, csere, iPad, iPhone 6
Vissza