Mindhárom hazai szolgáltatónál vehetünk majd iPhone 6 és 6 Plus mobilokat

Farkas Norman - 2014. október 14.

A Telekom, a Vodafone és – sokak számára talán meglepő módon – a Telenor is megerősítette, hogy október 31-étől elérhető lesz kínálatában az új iPhone 6 – iPhone 6 Plus duó.

Már a világ számos országában kaphatók az Apple legújabb okostelefonjai, az iPhone 6 és az iPhone 6 Plus. A készülékekkel nagyot ugrott az Apple, ám ez inkább méret, mintsem tudás frontján vehető észre, ha az előző generációs iPhone 5S-hez hasonlítjuk őket. Míg az iPhone 6 azokat a felhasználókat célozza meg, akik idegenkednek az óriásmobiloktól, de már kinőtték a 4 hüvelykes kijelzőt, addig az iPhone 6 Plus már a phablet rajongók igényeit is maradéktanául kielégíti 5,5 hüvelykes Retina HD paneljével.

Az újdonságok október végén jelennek meg Magyarországon, mindhárom mobilszolgáltatónál. Először a Magyar Telekom adott ki sajtóközleményt arról, hogy október 31-én bekerül kínálatába az új iPhone duó, aztán a Vodafone és a Telenor is hasonló módon tudatta, hogy ugyanettől a dátumtól értékesíteni fogja a készülékeket. A hírnek sok iPhone rajongó örülhet, hiszen eddig nem igazán volt rá példa, hogy a magenta, a piros és a kék logós operátornál egyszerre jelennek meg az Apple legújabb telefonjai. A legnagyobb meglepetést a Telenor okozta, a propelleres szolgáltatónál úgyanis eddig igencsak háttérbe szorultak az iPhone-ok.

A türelmetlen, illetve a készletek gyors kiapadásától tartó vásárlók október 24-től leadhatják előrendelésüket a Telekomnál és a Telenornál, a Vodafone-tól nem érkezett információ az előzetes foglalási lehetőséggel kapcsolatban.

 

 

Vissza