Full HD kijelzővel és 64 bites processzorral érkezik a Galaxy A7?

Farkas Norman - 2014. október 27.

A friss infók szerint 64 bites Snapdragon processzorral és 5,5 hüvelykes, 1920 x 1080 képpontos érintőkijelzővel büszkélkedhet a hamarosan debütáló, fémes Galaxy A sorozat legerősebb képviselője.

Újabb infók kerültek napvilágra a Samsung Galaxy A sorozatáról, amely – mint tudjuk – a fémkeretes Galaxy Alphával kezdte meg pályafutását, s hamarosan további három új modellel bővül. Ezúttal a közelgő trió legerősebb, A7 jelű tagjáról szivárogtak ki adatok a PhoneArena forrásainak köszönhetően.

A nem hivatalos információk szerint, a Galaxy A7 működéséről egy 64 bites processzor (talán az A3 és A5 modellekben is fellelhető Qualcomm Snapdragon 410, vagy pedig Snapdragon 615) gondoskodik, a telefon előlapját pedig egy 5,5 hüvelykes, 1920 x 1080 pixel (Full HD) felbontású érintőkijelző uralja.

A pletykák arra is kitérnek, hogy a készülék testvéreivel együtt Android 4.4.4 KitKat operációs rendszerrel kerül piacra, azaz a benne teljesítő 64 bites chipset egyelőre kiaknázatlan marad. Ez a helyzet persze változik majd, amint az Android 5.0 Lollipop frissítés elérhető lesz a mobilra, hiszen az új rendszer már képes lesz kiaknázni az új processzorban rejlő teljesítménytöbbletet.

Már kiszivárgott a Galaxy A5 sajtóképe

 

A korábbi értesülések alapján a Galaxy A3 4,5 hüvelykes, a Galaxy A5 pedig 5 hüvelykes kijelzővel érkezik, vagyis a modellhármasban minden felhasználó megtalálhatja az „igazit” függetlenül attól, hogy a kompaktabb, vagy a méretesebb készülékeket részesíti előnyben.

Bár a készülékek középkategóriás hardverrel rendelkeznek (legalábbis eddig úgy fest), anyaghasználatukban fontos szerepet kap a fém, s ennek megfelelően viszonylag magas árral kerülnek piacra. Ha hihetünk a mendemondáknak, a Galaxy A7-ért például a 450-500 dollárt kell majd kicsengetni.



 

A Galaxy A sorozat pályafutását elindító, fémkeretes Galaxy Alpha

 


 

[Forrás: IntoMobile]

Vissza