Ívelt kijelzőt kaphat a Galaxy S6

Czipperer Dia - 2014. december 22.

A Samsung készülőben lévő zászlóshajójáról egyre több információ szivárog ki. Egy olasz oldal újabb hírekkel szolgált, miszerint nemcsak fémházas borítással érkezik az S-széria legújabb tagja, hanem ívelt kialakítást is kap.

A Galaxy S6-ról már sok mindent tudhatunk – legalábbis, ami a pletykákat illeti –, hiszen kiszivárgott tudáslistája, majd feltűnt az AnTuTu adatbázisában is. Most egy újabb érdekes hírfoszlány látott napvilágot. A Samsung HD Blog olasz oldal szerint a Samsung Galaxy S6 teljes alumínium borítást kap. Ez nem újdonság, hiszen már augusztus óta keringenek a hírek ezzel kapcsolatban. Ám, ami még ennél is érdekesebb, szerintük a telefon ívelt kijelzővel érkezik.

Azonban nem a Galaxy Note Edge mintájára készül majd a modell, vagyis nem a szélein kap ívelt kialakítást. Inkább az LG G Flexre hajazhat a telefon.

Egyelőre még közel sem biztos, hogy valóban ívelt kialakítással hódít majd az S6, ám az oldal szerint mindkét változat hajlított kialakítású lesz. A Galaxy S6 ugyanis, ha minden igaz, kétféle verzióban is kapható lesz. Egy Snapdragon 810 és egy Exynos 7 processzorral felszerelt változat is készül.

Egyelőre még nem tudni, mikor leplezi le a Samsung új modelljét. Korábban írtunk róla, hogy a Snapdragon 810 hibái miatt csúszhat a csúcsmodell premierje, ám később kiderült, hogy a fejlesztések a terv szerint haladnak, és 2015 elejére várhatók az első köré épült készülékek.

Többen már a januári CES-re várják a mobilt a Galaxy S5 rossz eladási mutatói miatt, illetve még a februári Mobile World Congress jöhet szóba. Mivel mindkettő az év elején van, és a Qualcomm is gőzerővel dolgozik, talán már valóban nem kell sokat várni az utódra.

 

 

Forrás: Techradar.com

 

Vissza