A Samsung okostévéin is lehet majd PlayStation játékokkal játszani

Czipperer Dia - 2014. december 29.

A jövő évtől a Samsung egyes okostévéin elérhető lesz a PlayStation Now szolgáltatás, először az Egyesült Államokban és Kanadában. Ez tehát azt jelenti,hogy nem kell külön konzolt beszerezniük azoknak, akik rendelkeznek az adott Samsung készülékekkel.

Jól járnak a Samsung okostévé tulajdonosok az Egyesült Államokban és Kanadában. A dél-koreai vállalat és a Sony együttműködése révén elérhető lesz a PlayStation Now szolgáltatás egyes Samsung modelleken. Mindehhez egy külön alkalmazásra van szükség, amely a vállalat Smart Hub szolgáltatásán keresztül érhető majd el. Az applikáció minden funkciót támogat, beleértve a mentést a felhőbe vagy az online játékot a barátokkal.

A PlayStation Now egy játék streaming szolgáltatás, amely PlayStation 4, PlayStation 3, PlayStation Vita eszközökre és Bravia TV-kre is elérhető. A jelenleg még csak beta verzióban elérhető megoldás körülbelül 200 PS3 játékot tartalmaz, és a jövőben PS2 és a PS4 tartalmak is elérhetők lesznek. A jó játékélményhez pedig legalább 5 mbps-os internetkapcsolatra van szükség.

Youngchan Kim, a Samsung Electronics alelnöke az együttműködés kapcsán elmondta, hogy örülnek a Sonyval kötött együttműködésüknek, hiszen ezáltal még értékesebb szórakozást kínálhatnak a felhasználóknak a Smart Tv platformjukon.

A Samsung tévéken elérhető PlayStation Now a jövő év első felétől lesz elérhető. Nem kell hozzá külön konzol, viszont egy Dualshock kontrollerre szükség lesz a játékokhoz. Reméljük, hamarosan Európába is megérkezik a szolgáltatás.
 

 

 

Forrás: Techspot.com

Vissza