Megérkezett a gyógyír a kétkártyás Lumia 535 kijelző gondjára

Farkas Norman - 2015. január 8.

A Microsoft máris kiadta a szoftverfrissítést, mely orvosolja a dual SIM-es Lumia 535 készülék kezelését megnehezítő, kijelzővel kapcsolatos hibát. Az új update a javításon kívül Cortana kiterjesztett elérhetőségét is tartalmazza, és új elemmel gazdagítja az Action Centert.

A pénztárcabarát Lumia 535 nagy sikert aratott premierje után a felhasználók körében, ám hamar kiderült, hogy a készülék nem tökéletes; kijelzőjének érzékenységével komoly gondok akadtak, s emiatt sokan panaszkodtak a Microsoftnak.

A redmondi óriásvállalat gyorsan reagált a jelzésekre, s kiadta a probléma javítását tartalmazó szoftverfrissítést a Lumia 535 egykártyás változatára. Tegnap elérhetővé vált a készülék drágább, dual SIM-es változatára szánt update is, így már minden Lumia 535 tulajdonos megszabadulhat az idegesítő hibától attól függetlenül, hogy a telefon mely kiadásával rendelkezik.

További jó hír, hogy a Microsoft nemcsak a hibajavítást pakolta bele az új szoftverbe, hanem annak telepítésével a Cortana személyi asszisztens Németországban, Olaszországban, Franciaországban és Spanyolországban is használhatóvá vált. További fejlesztés, hogy bekerült a gyorsan elérhető Action Centerbe a mobiladat kapcsoló, így nem szükséges a Beállítások menüben búvárkodni, ha ki, vagy be szeretnénk kapcsolni a mobilnetet a készüléken.

 

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza