Elkészült a HTC One (M8) Android 5.0 Lollipop frissítése

Farkas Norman - 2015. január 14.

A HTC tavalyi zászlóshajának fejlesztői és hálózatfüggetlen kiadására is elindult az új Android főverziót magába foglaló frissítőcsomag terjesztése.

Ha egy kártyafüggetlen HTC One (M8) okostelefont használsz, netán egy fejlesztői példány jutott neked a fémházas csúcsmobilból, akkor feltétlenül vess egy pillantást a szoftverfrissítésekre, ugyanis nagy meglepetésben lehet részed. Az a hír járja ugyanis, hogy a HTC máris kiadta az említett modellekre az Android 5.0 Lollipop update-et, aminek terjesztése most javában zajlik. A cirka 580 megabájtos, 4.16.1540.8. build számú rendszert tartalmazó pakk OTA (Over-The-Air) érkezik az érintett készülékekre.

Igazából várható volt, hogy a One (M8) Google Play Edition után a 2014-es zászlóshajó független és fejlesztői változata következik a frissítési sorban. A közeljövőben a készülék szolgáltatói verziói is részesülhetnek az update-ben, ám – ahogy az lenni szokott – esetükben egy cseppet bonyolultabb a jóváhagyási folyamat, ezért a frissítés érkezése is későbbre csúszik.

 

 

 

[Forrás: GSM Arena]

Vissza