Világrekordot döntött a HyperX

Kütyü Magazin - 2015. január 30.

A HyperX 4351 MHz-es DDR4 memóriaórajel-növelési világrekordot állított fel. A nem mindennapi teljesítményt SI X99S XPOWER AC alaplap segítségével segítségével érték el.

Az MSI órajelnövelője, „Toppc” 4351 MHz-re tuningolta a HyperX Predator DDR4 memória órajelét, amely a DDR4 memóriák tekintetében világrekordot döntött. A legmagasabb órajelet „Toppc” egy 4 GB-os, 3333 MHz-es HyperX Predator DDR4 modul és az új MSI X99S XPOWER AC alaplap segítségével állította fel. 
 


A világon felállított 20 legutóbbi memóriaórajel-rekord közül 10-et a HyperX Predator DDR4 memóriájával döntöttek meg. A csúcseredmények közül nyolcat az idei CES keretében megrendezett HyperX OC Takeover (HOT) World Finals eseményen értek el a világ legjobb órajelnövelői, akik 15 000 USD pénznyereményért versenyeztek. A HyperX DDR4 memória emellett két másik teljesítményértékelésben is csúcstartó, amit a HWBOT, a MaxxMEM és a MaxxMEM Read Bandwidth is tanúsított. 

A 4 modulból álló, 3333 MHz-es, 16 GB-os HyperX Predator DDR4 készlet a leggyorsabb, Intel XMP-tanúsítvánnyal rendelkező memóriakészlet. Az Extreme Memory Profile (XMP) segítségével a felhasználók az átlagos gyári műszaki jellemzők fölé növelhetik a memória órajelét. Az XMP-tanúsítvány megszerzése során a memóriaegységek szigorú tesztelési eljáráson mennek keresztül, amely biztosítja stabilitásukat és megbízhatóságukat.
 

 

 

 
Vissza