A Telekomnál is kapható a 4G-képes Prestigio Multiphone 5454

Kütyü Magazin - 2015. február 9.

A Prestigio Multiphone 5454 4G képes, Dual SIM-es mobiltelefon februártól a Telekom kínálatában is elérhető. A készülékhez hordozható akkumulátoros töltő is jár.

A Prestigio eddigi sikereit tabletjeivel alapozta meg a Telekom ügyfelei körében. A cég az újabb tableteken felül okostelefonnal és tartozékkal szeretné kiszolgálni a legjobb ár-érték arányt kereső fogyasztókat.

A prémium külsővel rendelkező Prestigio Multiphone 5454 kiemelkedő tulajdonságai a két SIM-kártyahelyen kívül az LTE/4G képesség, az 1.3 GHz Quad Core processzor, a 8 megapixeles hátsó kamera, az Android 4.4 operációs rendszer, a böngészéshez és filmnézéshez is kiváló 4,5 hüvelykes IPS kijelző, amelyet Gorilla Glass 3 véd.

A készülék egyedi megjelenést biztosító, pezsgő-metál színben kapható. A vásárlók 140 euró értékű szoftvert kapnak ajándékba, valamint 200 gigabájt biztonságos felhős tárhelyet vehetnek igénybe. A Prestigio Multiphone 5454 megvásárlásához két év háztól házig garancia társul.

A készülékhez még egy Canyon hordozható akkumulátoros töltő (power bank) is jár. Mindezek alapján a készülék megfelel az ügyfelek magas elvárásainak, és jól illeszkedik a Telekom okostelefon portfóliójába.

A mobiltelefon a választott tarifától függően akár 0 forintért, vagy kedvező részletfizetési konstrukcióban is elvihető.

 

 

Vissza