Üzemidő-bajnok mobil a WayteQ kínálatában: THL 4000

Brindza Gábor - 2015. február 12.

Az új THL 4000 a mai okostelefon kínálatból nagy teljesítményű akkumulátorával emelkedik ki. A 4.000 mAh-s Lithium teleppel akár több napos üzemidő is elérhető

Az új telefon egy négymagos MTK processzorral, 1GB RAM-mal, 8 GB tárhellyel felszerelve érkezik, de a tárhely tovább bővíthető akár 32 GB-os microSD memóriakártyával. A két SIM kártya fogadására és kezelésére is alkalmas Global WCDMA (négysávos GSM és 3G/HSPA+) rádiómodul mellett WiFi, Bluetooth (4.0) és USB 2.0 + OTG funkció is helyet kapott a készülékben, és természetesen a GPS sem hiányozhat.

Az érintőkijelző 4,7” méretű qHD felbontással rendelkező IPS panel. A fő kamera 5 megapixeles BSI szenzor, de előlapi, 2 megapixeles „selfie” kamera is rendelkezésre áll.

A THL 4000 fedélzetén az Android 4.4 KitKat (magyar nyelvű) rendszer fut, és néhány extra szoftver is felkerült: Fájlkezelő, Biztonsági mentés, Flash Player, FM rádió, Hírek és időjárás, Letöltés-kezelő, Jegyzettömb, Teendőlista, Zseblámpa.

A készülék legnagyobb dobása egyértelműen a 4.000 mAh-s akkumulátor, amely a kategóriában kiemelkedően hosszú üzemidőt biztosít. A készülék dobozában továbbá ajándék kijelző védő fólia és hátlapi tok is található.

A THL 4000 bruttó 39.900 Ft-os fogyasztói ártól érhető el Magyarországon, 2015. februárjától.

 

Érdemes megemlíteni, hogy a THL újdonsága mellett egyéb ajánlatok is akadnak, melyek az üzemidőre fektetik a legnagyobb hangsúlyt. Elég például a frissen piacra dobott (de egyelőre csak Kínában elérhető) Lenovo P70-re, amely 4000mAh kapacitású aksit, nyolcmagos processzort, 2GB RAM-ot és 13 megapixeles kamerát kínál cirka 60 ezer forintért.

 

Vissza