Külföldön is elérhető lesz a 4G a telekomosoknak

forrás: Prím Online - 2015. március 12.

A Telekom belföldi 4G ügyfelei számára egyes külföldi országokban külön díj fizetése nélkül elérhetővé vált a 4G hálózat roaming helyzetben.

A Telekom 4G ügyfelei ezentúl külföldön is gyorsan, 4G hálózaton keresztül netezhetnek mobiljukon egyes országokban. Elsőként Németországban, a Telekom Deutschland hálózatán, majd 2015 folyamán további 30 országban válik fokozatosan elérhetővé a szolgáltatás világszerte.

Az ügyfelek alapvetően a mobilinternet gyorsaságában fognak kedvező változást tapasztalni. A 4G adatroaming szolgáltatás azok számára érhető el, akik külföldi netezéshez valamilyen Telekom roaming adat-díjcsomagot rendelnek, és belföldön is 4G képes díjcsomaggal és készülékkel rendelkeznek.

A változás a lakossági, kis- és középvállalati, valamint nagyvállalati ügyfeleket is érinti, a lehetőség pedig automatikusan elérhetővé válik számukra.

Ezzel egy időben a Telekom szerződött partnereinek hazánkba látogató ügyfelei, arra alkalmas készülékkel és szolgáltatással Magyarországon rá tudnak kapcsolódni a Telekom 4G hálózatára, amely jelenleg közel 80 százalékos országos lakossági lefedettséggel rendelkezik.
 


 

 

Vissza